Wilt u een appartement huren in Hoeverstaete?
De meeste appartementen vallen onder de sociale huur. Er zijn in totaal 186 twee-, drie-, vier- en vijfkamer appartementen. De prijzen variëren vanwege de grootte van de appartementen en bedragen voor de sociale huur vanaf € 539 per maand voor tweekamerappartementen en vanaf € 600 voor driekamerappartementen. De vier- en vijfkamerappartementen worden in de vrije sector verhuurd. De prijzen voor die appartementen zijn vanaf € 967. Bovengenoemde huurprijzen zijn exclusief servicekosten. Die verschillen per gebouw, afhankelijk van de geleverde diensten. Alle appartementen zijn gelijkvloers en bereikbaar met een lift.
Via deze link kunt u een rondleiding door de appartementen en de overige ruimtes maken:

Tour Hoeverstaete

Tour in appartement 1

Tour in appartement 2

Tour in appartement 3

Bent u geïnteresseerd?
In Hoeverstaete gaan we persoonlijk een motivatiegesprek aan met de geïnteresseerde bewoners middels de toewijzingscommissie. Zo kunnen we een goede mix van mensen met en zonder zorg in Hoeverstaete laten wonen. Klik hier voor toewijzing in Hoeverstaete.

Brochure
Download hier brochure die we maakten voor Hoeverstaete

Wilt u hier wonen?
Neem dan contact op met Van der Linden Vastgoedmanagement die voor Habion de verhuur doet. Momenteel hebben wij een aantal appartementen beschikbaar.
• U kunt bellen met de afdeling Verhuur via telefoonnummer 088 – 533 00 00,
• Inschrijven bij Van der Linden Vastgoedmanagement via de website van www.vanderlinden.nl.
• Mailen kan naar verhuur.habion@vanderlinden.nl.